Hyvän grilliruoan ystäville!

Aukioloajat 

Olemme avoinna joka päivä

klo. 11-22

Tiesitkö tämän meistä?

- Käyttämämme ranskalaiset ovat bio-energialla valmistettua kotimaista perunaa.

- Hampurilaispihvimme ovat naudantäyslihapihvejä. Alkuperä Tanska/Suomi. Valmistettu Suomessa.

- Kokolihapihvimme tulevat paikalliselta kasvattajalta ja pienteurastamolta Vallan Maukkaalta, joka sijaitsee 11km:n päässä.

- Valikoimiimme kuuluu myös Higland Burger joka on valmistettu paikallisen Mountain´s Higlandin vapaasti kasvaneesta ylämaankarjasta.

- Käytämme kotimaisia Laitilan kanatarhan Free range-kananmunia. Nämä ovat vapaan kanan munia ja kanoilla on mahdollisuus ulkoilla läpi vuoden.

- Hampurilaissämpylämme tulevat Veraisten leipomolta Mynämäeltä.

- Melkein kaikki pullat, leivät, leivokset tulevat paikalliselta leipomo Askondilta ja Veraisten leipomosta.

- Meiltä saa lisämausteeksi ruokiin tai kotiin ostettavaksi paikallisen Knaapin Tilan piparjuurikastiketta.

- Valmistamme lihapullat itse, käyttäen kotimaista sian ja naudan lihaa.

- Valmistamme oman sinappimme joka on gluteeniton, maidoton eikä sisällä kananmunaa.

- Majoneesit maustamme itse, hyväksi todettujen reseptien mukaan.

- Kaikki käyttämämme paistorasvat menevät kierrätykseen Suomen Kasviöljykierrätyksen toimesta. 

- Tyhjät kahvipussit kerätään jatkokäyttöön käsitöitä varten.

- Tilamme valoina käytämme energiasäästöloisteputkia.

- Osa käyttämistämme kertakäyttöastioista on jo biohajoavia ja toivomme tuotteiden kehittyessä, että tulevaisuudessa saamme sopivia vaihtoehtoja myös muille astioille.